Acasă            Detalii              Obiective           Legislaţie              Rezultate               Ştiri               Link-uri            Contact

 

             

Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România

(PeatRO)

 

 

·    Achiziție - DIVERSE ACCESORII PENTRU DOTARE LABORATOR (PIPETE, STICLARIE)

(publicat pe site în 14.04.2017)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare DIVERSE ACCESORII PENTRU DOTARE LABORATOR (PIPETE, STICLARIE), în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România (PeatRO)”, susținut în cadrul Programului RO02 – ” Biodiversitate și servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 2339 din 25.06.2015 finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

 

·    Achiziție - REACTIVI ŞI PRODUSE DE CONTRAST, PRODUSE CHIMICE ANORGANICE ŞI ORGANICE DE BAZA 

(publicat pe site în 14.04.2017)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare REACTIVI ŞI PRODUSE DE CONTRAST, PRODUSE CHIMICE ANORGANICE ŞI ORGANICE DE BAZA, în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România (PeatRO)”, susținut în cadrul Programului RO02 – ” Biodiversitate și servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 2339 din 25.06.2015 finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

·    Achiziție - SERVICII REUMPLERE BUTELII DE GAZ LICHEFIAT  (publicat pe site în 13.04.2017)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de SERVICII REUMPLERE BUTELII DE GAZ LICHEFIAT, în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România (PeatRO)”, susținut în cadrul Programului RO02 – ” Biodiversitate și servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 2339 din 25.06.2015 finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

·    Achiziție - GPS PROFESIONAL CU SOFTWARE, GPS TURISTIC CU HARTA, TOPOMETRU (publicat pe site în 20.03.2017)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare GPS PROFESIONAL CU SOFTWARE, GPS TURISTIC CU HARTA, TOPOMETRU, în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România (PeatRO)”, susținut în cadrul Programului RO02 – ” Biodiversitate și servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 2339 din 25.06.2015 finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

·    Achiziție - ECHIPAMENTE DE ANALIZA SI/SAU COLECTARE DATE SI SOFTWARE (publicat pe site în 20.03.2017)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare ECHIPAMENTE DE ANALIZA SI/SAU COLECTARE DATE SI SOFTWARE, în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România (PeatRO)”, susținut în cadrul Programului RO02 – ” Biodiversitate și servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 2339 din 25.06.2015 finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

·    Achiziție - OBIECTIVE MICROSCOP/STEREOMICROSCOP, SOFTURI PENTRU MICROSCOP, STEREOMICROSCOP, MICROMETRU PENTRU MICROSCOP (publicat pe site în 03.03.2017)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare OBIECTIVE MICROSCOP/STEREOMICROSCOP, SOFTURI PENTRU MICROSCOP, STEREOMICROSCOP, MICROMETRU PENTRU MICROSCOP, în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România (PeatRO)”, susținut în cadrul Programului RO02 – ” Biodiversitate și servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 2339 din 25.06.2015 finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

·    Achiziție - CRIOTOM (publicat pe site în 03.03.2017)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare CRIOTOM, în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România (PeatRO)”, susținut în cadrul Programului RO02 – ” Biodiversitate și servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 2339 din 25.06.2015 finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

·    Achiziție - ECHIPAMENTE DE PROTECTIE (publicat pe site în 23.11.2016)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare ECHIPAMENTE DE PROTECTIE, în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbărie degradate din România (PeatRO)”, este susținut în cadrul Programului RO02 – ” Biodiversitate și servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 2339 din 25.06.2015 finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

·    Achiziție - PRODUSE PENTRU CURĂŢENIE ŞI STERILIZARE (publicat pe site în 06.09.2016)

 

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare PRODUSE PENTRU CURAŢENIE ŞI STERILIZARE, în cadrul proiectului “Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbarie degradate din Romania (PeatRO)” finanțat prin Programul RO02 – ”Biodiversitate şi servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 4770/GLG din 24.06.2015, finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

·    Achiziție - SERVICII DE PUBLICITATE (publicat pe site în 14.04.2016)

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare SERVICII DE PUBLICITATE, în cadrul proiectului Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbarie degradate din Romania (PeatRO)” finanțat prin Programul RO02 – ”Biodiversitate şi servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 4770/GLG din 24.06.2015, finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Caiet de sarcini

Formulare

 

·    Achiziție - AUTOVEHICUL DE TEREN (publicat pe site în 29.03.2016)

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare AUTOVEHICUL DE TEREN, în cadrul proiectului Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbarie degradate din Romania (PeatRO)” finanțat prin Programul RO02 – ”Biodiversitate şi servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 4770/GLG din 24.06.2015, finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Caiet de sarcini

Formulare

 

·    Achiziție - ARTICOLE DE BIROU (publicat pe site în 29.03.2016)

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare ARTICOLE DE BIROU, în cadrul proiectului Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbarie degradate din Romania (PeatRO)” finanțat prin Programul RO02 – ”Biodiversitate şi servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 4770/GLG din 24.06.2015, finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

·    Achiziție - ECHIPAMENTE FOTOGRAFICE (publicat pe site în 29.03.2016)

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare ECHIPAMENTE FOTOGRAFICE, în cadrul proiectului Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbarie degradate din Romania (PeatRO)” finanțat prin Programul RO02 – ”Biodiversitate şi servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 4770/GLG din 24.06.2015, finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

·    Achiziție - ECHIPAMENTE DE CAMPING, ARTICOLE TEXTILE CONFECŢIONATE (publicat pe site în 29.03.2016)

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare ECHIPAMENTE DE CAMPING, ARTICOLE TEXTILE CONFECŢIONATE, în cadrul proiectului Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbarie degradate din Romania (PeatRO)” finanțat prin Programul RO02 – ”Biodiversitate şi servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 4770/GLG din 24.06.2015, finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

 

Documentație:

Invitatie de participare

Formulare

 

 

 

·    Achiziție - Bonuri valorice de combustibil (publicat pe site în 20.11.2015)

 

Institutul de Biologie București, în calitate de achizitor, anunţă demararea procedurii de achiziţie prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ pentru atribuirea contractului de furnizare bonuri valorice de combustibil, în cadrul proiectului Strategii de restaurare a ecosistemelor de turbarie degradate din Romania (PeatRO)” finanțat prin Programul RO02 – ”Biodiversitate şi servicii ale ecosistemelor”, contract nr. 4770/GLG din 24.06.2015, finanţat prin Grant acordat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Data limită de depunerea a ofertelor: 2.12.2015, ora 11:00


Data și ora deschiderii ofertelor:
2.12.2015, ora 14:00.

 

Documentație:

Anunţ de participare

 

 

 

 

Conținutul acestui website nu reprezintă poziția oficială a Granturilor SEE 2009-2014.

Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerentei informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.


      

 

© 2015 Institute of Biology. All right reserved.

 

ADRESĂ

Splaiul Independenţei 296

Bucureşti 060031, sector 6

România

 

CONTACT

Tel. +4 0212219202

Fax +4 0212219071

E-mail: office.peatro@ibiol.ro

Sesizări: sesizari.peatro@ibiol.ro