Băuturi inovatoare non-lactate fermentate cu ajutorul unor bacterii lactice funcționale

 

Obiective:

1. Selecția unor tulpini de bacterii lactice, din cele existente în colecția laboratorului, pe baza proprietăților funcționale demonstrate anterior în experimente in vitro.

2. Producerea unor băuturi fermentate pornind de la diferite substraturi non-lactate (lapte de soia, tarâțe de grâu, sucuri de fructe sau legume), folosind tulpinile bacteriene selectate.

3. Testarea funcționalității băuturilor fermentate, a proprietăților senzoriale și nutriționale ale acestora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru informații detaliate despre finanțarea CDI, vă invităm să vizitați https://uefiscdi.gov.ro/


 

Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Ministerului Educației și Cercetării.

Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web 


 

 

© 2020 Institute of Biology Bucharest. All right reserved.

 

ADRESĂ

Splaiul Independenţei 296

Bucureşti 060031, sector 6

România

CONTACT

Tel. +4 0212219202

Fax +4 0212219071

E-mail: sorin.stefanut@ibiol.ro